tisdag 23 juni 2009

Drömkåken.

De förgyller min kväll idag:) Rätt mysig film. Får en att inse att allt kanske inte är så illa ändå. Om man gämför. Idag har för övrigt vart en sjuk varm dag, Väldigt stressigt på jobbet. Vi har börjat med sommarsalget, då lir alla människor som hungriga gamar som inte ätit på en månad. Hel sanslöst... men solen strålar, och jag är ledig i helgen:) Då det blir galaj för hela slanten! Och parkhäng. Hultan är bokad och husvagn är fixad!!! Helt fantastico:) kommer bli ååå bra! Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa:) Godnatt!

Soool och jobb!

Jag är en verkligt lottad tjej, Sememstern var pissväder hela tiden. Nu skiner solen som aldrig förr! Det är så det ska vara..regn när man är ledig, sol när man jobbar...... Nej, skämt o sido. Det är skittråkigt. Menmnen, nu ska jag till cleas ohlsson och köpa en laddare då jag glömt min i sverige. Rätt segt. Vill hem nu,nunu! skriver mer ikväll efterr jobbet! ha det gott alla fina. (Och lediga!)

tisdag 16 juni 2009

Bitterfitta.

Det är vad jag känner mig för tillfället. Lämnar Göteborg som har strålande sol. Kommer in i Oslo som har ett moln hängande över sig lika svart som mina byxor. (dom är rätt nya så dom är kolsvarta kan jag lova) Inte nog med det så är trikken avstängd så jag fick GÅÅÅ hem, med två jätte stora tunga väskor. Men alla vackra och även tragiska sagor har ett "MEN" även denna. Solen tittar fram och jag kommer in i parken, Norges största öl och vin festival:) gav mig lute lycka och nu mår jag bra.

Tjing!

Sov som att det inte fanns någon morgondag.

Jao, precis vad jag gjorde i morse. Ville liksom inte vakna för då visste jag vad som vänta. Menmen bara att bita i det sura äpplet och börja stuva in alla plagg i denna fruktansvärda resväskan. Har fobi för sådana efter att ha Packat in, packat ut, packat upp ett tag nu. Vet inte varför, men tycker det är fruktansvärt jobbigt..och, men även extremt löjligt av mig. :)

Min käre mor har fått ryggskott och ligger som en dö sill i soffan. stackare., Hon är fruktansvärt frälst i program som Glamor och våra bästa år.... För mig är det oförståligt då jag funderar på varför dom ber om ursäkt då det är tillfälligt avbrott, men aldrig när de ordinarei programmen visas..det hade vart mer riktigt enligt mig. :P

På tal om tv! Kollade förövrigt på Nalle phu för några dagar sen med mitt kusin barn:)
Den här konversionen förde Kanin och Ru:

"Det tar alltid längre tid än man tror, sa kanin
- hur lång tid tror du det tar? Frågade RU"

måndag 15 juni 2009

Jag har så mycket tankar i Huvudet så det känns som att min hjärna snart kommer överhättas och jag kanske brinner upp. så nej bli inte förvånande om ni försöker nå mig men telefonsvararen kommer på och säger : Tyvärr, Malin kan inte ta telefonen för ögonblicket.. då hon nu är en kolbit, och har svårt att få ur sig något vettigt och knappt har någon glöd kvar.

Drömmar, Mål, passion. Jag vill leva min dröm, Nå mitt mål, och framfrallt känna passion för det jag gör! Hur får man allt det man vill? Kämpa och även självklart säkert misslyckas. Jag vill känna passion för det jag gör, längta efter morgondagen, inte räkna dagarna till sememster, känna att jag verkligen lyckats, vakna med ett leende över att det är måndag och jag ska till jobbet, och somna på kvällen nöjd med det jag presterat under dagen, Visst, kanske inte än eller nu på några år. Men skam den som ger sig! Är det bara jag i detta avlånga land som alltid känner en liiiten Längtan efter något mer? Men finns även sådant jag har fullbordat, perfektion. Mina vänner och min familj! jaa så okej, Vad mer kan man begära.

För övrigt var det ju sol som sagt idag, är det för att min semester är slut? japp, of course. Tror vädergudarna är rikligt arga på mig för något, men vad? Måste nog sätta ner foten och visa vem det är som bestämmer.

jaja..förlorade väl den då. Godnatt.

Finns en positiv sida av allt.








Du är grymme!


Låter kanske en aning klyschigt men det gör det nog faktiskt, men sedan så finns det dock nog tyvärr även en mörk sida av allt. Men om man koncentrerar sig på det goda så övervinner det den andra sidan..och den liksom försvinner mer o mer. Som Dom där chokladpralinerna med choklad, nougat mint. Varför mint?? Men nougaten övervinner äckelsmaken i minten. japp, typ så!

I Lördsags blev jag bjuden på en urgo och ur mysig middag hos martin o jossan! Så himla trevligt:) sen gick den kvinnliga skaran som bestod av mig o jossan ut:) Bästa utgången på länge, as usual med dig! Min bästa, i vått o torrt, ur och skur! Först parklane ( o ja, Roland var där) o sen parken.

Idag har jag vart och solat hos angelica!! Underbart min vän:)

Sen bar det av till Slottskogen:) Himla, himla, himla mysigt det med! :) O imorgon bär det av till oslo igen. Dock med vääldigt blandade känslor denna gången..mer känslor.
NU blir det filmmys och godis!
Ha en fin kväll alla bra!

Ta hand om er.




lördag 13 juni 2009

Gillar läget!

Sooo much!!! Igår = KUlL kväll - urgrymkulkväll
Idag= Kommer bli ännu grymmare- roligare urgrymkväll


Middag i stan hos martin o jooosss!

Hinner inte nu.
Skriver mer sen! Tjongbong!

fredag 12 juni 2009

Världens underbaraste man.

Min pappa! :) Hade världens bästa kväll igår med pappsen..film, massa gott., och massa prat! Känns lite som förr, då mamma flytta och matte flytta ihop med emma., då var det han och jag:) ett riktigt radarpar! Är så lycklig och stolt över min käre far. Kan knappast bli bättre.

Detta är en bra dag, hoppas att den kommer bli ännu bättre. En bra dag kan sammanfattas: Fredag, Grill? Vänner, vin, musik:)

Nu ska jag bege mig in i duschen. Känns som en bra ide!



Hitta förövrigt en väldigt snygg bild på min kära livskamrat Josefine, dett avr alldes efter hennes näsoperation. Tycker det blev rätt okej. Elller vad tycker ni?

torsdag 11 juni 2009

Vill ha sol och gröna ängar!

Sol och gröna ängar, Kära och lyckliga människor, Myggbett, och solbränna!! Det verkar ju fasen inte existera i detta land.. jag efterlyser det. Så om någon har sett vart solen och sommaren tagit vägen kan ni väl höra av er till mig?

Nu är jag hemma hos pappi efter en sjukt mysig dag med min kvinnliga del av föräldraskaran. Har shoppat en hel del:) Fick tillbaka 5000 på Svenska skatten? What? Hùr? Med tanke på att jag inte jobbat något här hemma på ett och ett halvt år tycker jag det är väldigt märkligt..menmen glad är jag ändå!

Sitter och slötittar på topmodel och chockas lite över ett litet samtal en tjej hade med en av domarna. Först säger domarn till en av deltagarna att hon inte har det rätta utseendes och klagar på hur hon ser ut,. vet inte specifikt på vad, men något. Hon blir helt förkrossad och otroligt ledsen.. lite senare säger dom till samma tjej att hon inte har någon som helst personlighet och måste hitta sig själv. Då rycker hon lite på axlarna och säger att hon ska jobba på det, i princip. jag blir stum!! Vad är värst egentligen: att inte vara snyggast i världen och ha lite småfel här ooch där i utseendet eller ingen personlighet!? Tycker det är en ganska lätt fråga. Tänk om någon hade sagt att inte jag hade någon personlighet. Jag hade typ dött.

Nu kom pappa med fika! Tjong!

ja vad ska man säga...självkaraktär?

Har man ju tydlgen ingen alls. Hade verkligen bestämt mig för att ta det lugnt igår, med tanke på helgen som kommer. Men icke sa nicke! Men kul va de och mina underbara kusiner e ju sååå duktiga!!:)





Idag bir en heldag med världens bästa mamma, shopping, käka och en tur t til ytterby och hälsa på mormor! Saknar henne jätte mkt så ska bli mysigt!





Skriver mer sen.

Detta är min blivande kropp. ;)

onsdag 10 juni 2009

Det är det här som kallas njutning!


Så sant som det är sagt! Nu bär det av till sticky!:)

jag vet, är skit dålig på detta. Men en andra chans då?

Med tanke på att ni som läst min blogg någon gång innan, då jag hade lågan uppe kanske redan är pansionerade eller till och med inlagda på psykhem, i värsta fall begravda - Så tänkte jag inte göra en uppföljning av mitt förra inlägg utan börja om från början. Nu när lågan finns igen! :)


Mitt oslo liv rullar på as usual. Men har för tillfället en underbar semester här hemma. När jag kommer hem blir jag som ett barn, både i mig själv men även tydligt även för mamma och pappa. Mamma lagar god mat och ger mig frukost på sängen:) Det är när jag kommer hem som jag inser hur mkt jag älskar dom och vad dom betyder för mig. Men även vad mina vänner betyder! Guld.


Fredagen spenderades på Sandras Student! Grattis. KulKul kväll:) saknar den dagen. I lördags blev det full rulle kanelbulle. Hela min värld snurra dan efter och jag kände att : aldrig mer. Min förövrigt annars så underbara bror tvingade med mig på bio på biotrappan ( ja i kungälv) , terminator.. Jag var väldigt skepisk. Men den var sjuuuuuukt bra! Och bakom all plåt är Ju Christian Bale lika snygg för mig som för en kristen att se Jesus i bara mässingen.


Idag blir det Sticky och kolla på Marks och putte m.fl som spelar. Ska bli skoj att se:) long time! sen får vi se. Just nu vill jag bara att tiden ska stanna så att jag får fundera på vad jag vill. Vet att det kommer verka i hjärtat när jag komemr tillbaka till oslo. Men det löser sig!

Njuter av varje sekund:)

Ta hand om er alla fina!!:)