onsdag 30 september 2009

Flickan som lekte med elden.

Igår efter träningen (som förövrigt var huuuur bra som helst, tog i så mina ben höll på att gå av..nästan), gick vi på Flickan som lekte med elden. En film, i mitt tycke- i Världesklass!! Så jädra bra, jag kan inte bestämma mig om ettan eller tvåan var bäst. Eftersom jag lästa boken på första innan så saknade jag mycket i den filmen, så då vinner nog tvåan iaf! Riktigt gripande och brutal film. Hjärtskärande.
Nu ska jagbege mig till jobbet. För en gångs skull riktigt svårt att gå upp. Kändes som de sju små dvärgarna hade bytt ut gruvan mot mitt huvud istället, och stod o hacka i det. Nu förstår jag min fars plåga som går upp fem varje morgon., ( och Han verkligen LIDER av något symptom i form av morgontrötthet) Ville baraa lägga mig i sängen och kurra ihop mig under täcket igen. Men icke sa nicke, plikten kallar. Och nu är jag på fötter.
tjingeling

Onsdag.




Förlåt mitt avbrott, ännu en gång. Kommer på mig själv med att alltid börja bloggandet när jag känner mig uttråkad, eller har mkt tankar som springer runt som ett ekorrhul i huvudet. Varför är jag Sveriges mest Rastlösa person. Känner mig som en bortskämt skitunge som bara vill ha mer. Strävan efter att "göra/bli" något sätter sig som ett jävla häftstift i skallen. Asch, nog bara en seg dag.. sitter och tittar på Hollywoodfruar. Det är ungför lika skoj som att se ett ljus brinna eller titta på när gräset växer. Not so exiting. Men ändå kollar jag på det,. är det dubbelmoral. asch, slut på bittersnacket nu.

Lyssnar iaf på den vackraste musik - johnossi- summerbreeze.. som gjorts. Ibland önskar jag att jag skrivit den låten. eller väldigt ofta önskar jag det. för ca en timme sen stod jag i köket och dansa lite och laga spagetti och köttfäsås, det gick kanon. tills jag skulle ställa in det som blev över ochd e ringde samtidigt... öppna kylen-sträcka mig efter mobilen- håller köttfärsåsen med en hand- ställa in den i kylen (samtidig som jag sträcker mig efter telefonen.......... - KAOS! Fick skura en del. Men va fan gör det om hundra år. Go blev den!

Har för övrigt flyttat hem till Svealand. Börjat på Gina i femman- Helbra tjejer och trivs kanon! :D Skönt att komma hem till vänner och familj igen. Men saknar alla oslopeople. Mycket.

Nu blir det träning och sen Bio. flickan som lekte med elden. Tjing!