fredag 30 oktober 2009

Tankspridd.

Idag har jag gett ordet tankspridd en ny betydelse. Jag vet att jag är en människa som tänker på väldigt mycket, lite för mycket & kanske lite för ofta. Detta kan ge resultat i att jag kanske glömmer av vissa saker jag skulle gjort istället för att tänka på just det som fanns på mitt skrynkliga russin till hjärna.. Jag är rätt självkritisk just nu. Jag skulle kunna utse mig själv till att spela Huvudrollen i nästa Dum & dummare film. Jag hade nog inte ens behövt provspela., Inte idag då. Men annars. För jag är rätt smart egentligen.

Nu till anledningen! Kan säga så här, Min tankegång+ handling i punktform.

  1. aaaah! Gud vad skönt med ett bad!
  2. Tappar upp vatten,badskum allt vad det heter...
  3. går ut och kommer på att jag ska ringa nån...
  4. ...aah, någon mer va det...
  5. ., just de, hon också!
  6. snacka med mamma lite.
  7. Läsa tidningen.

detta tog ca en 20-30 min. Kan säga somsåhär. Mitt badkar är inte en bubbelpool. Det går fortare att fylla de med vatten än så...japp. Lägg ihop två och två, tack. Som tur var hände det inget allvarligt, då jag inte kom alldelels katasrofalt sent till undsättning...

Men nu blev jag så trött på mig själv att jag ska kolla på idol och invänta morgondagen. Då blir de fest! och söndagen blir nästan lika bra! ÅSA ÄR I GÖTEBORG!

hej*

torsdag 29 oktober 2009

Sodastreamer <3

Missbrukar sodastreamern. Något ruskigt. Sjukt gott. Måste vara guds gova till mänskligheten och alla kolsyremissbrukare. <3
Japp. nu blir det mammas pojkar!

onsdag 28 oktober 2009

Galet bra.

Idag har vart en sån där lycklig dag, ni vet. När man bara vill gå runt och krama alla hela tiden. Var en stund hos angelica nu efter jobbet. Där kom jag fram till att jag har världens bästa vänner.
Nä nu ska jag sova. ... är för trött idag så skriver mer imorgon. Men fick sagt det jag ville nu iaf:)

natti

tisdag 27 oktober 2009

Måste resa, Måste ha värme.

Fan vad jag hatar kyla. Det måste vara det värsta som finns, vad hade ni valt, Extrem värme eller extrem kyla? Alltså,,..hade hellre bränts ihjäl än frusit ihjäl. Nu låter det ganska tragiskt att jag sitter och tänker på det här i min ensamhet en Tisdagskväll. Men det är det inte, det är bara det att jag inte gillar att frysa. Och gillar även mer när man inte behöver klä på sig hela sin garderob för att hålla värmen. Det tar extremt mycket längre och onödig tid på morgonen att dra på sig x antal mer kläder än ett linne och ett par shorts. Mer lättklätt tack.
Har förövrigt kommit in i en Té period, Måste vara i min desperata jakt på värme och kärlek. Mest värme. Den manliga kärleken klarar jag mig rätt bra utan Men värme vill jag ha.
Nu ska jag sluta tjata om detta. Tillbaka till tet, Skogsbär. Det är en riktigt god smak! Frisk.

Starten på denna veckan har det blivit lite sisådär med träningen. Ska ta tag i detta i morogn en sväng om jag hinner innan jobbet. Sen torsdag o fredag blir det andra bullar. Då ska de SVETTAS!
Hade ju tänkt att dra till oslo imorogn men så fråga Klara om jag ville jobba, hellre tjäna pengar än slösa dom! Och sen så kommer ju Åsa ändå hit på fredag, och jag ska ändå jobba lördag så hoppa det denna gången. Men har redan bokat bljett den 14 november upp . Det är en lördag också så kan bli bra. Eller förlåt, KOMMER bli bra!

Måndagen och Tisdagen Har det vart full rulle på jobbet, eller med andra ord KAOS! Vart kom allt folk ifrån? Löning och sportlov gör väl att alla brudar där ute har råd och nu då även tid att handla. Men kul när det händer något! Jag tror dom tänkte på oss, vi som jobbar i butik. När dom som bestämde datum (Vilka gör det?) för lovet, när dom tajma det med lönen.

Jaja, nu ska jag fortsätta att drömma om Stränder,värme,sol,Paraplydrink, och allt sånt sjukt underbart...Ska Räkna ut hur detta kommer att kunnaa bli mer än en dröm också. För det måste det kunna bli snart, innan en snarframtid. Innan Jag flyter bort bland allt regn,...
Juste, Kan inte ni som läser detta bara skriva ett hej o vem ni är? Hade vart kul att se vilka som läser min kära blogg:)
Ta han om er.
Hej!

måndag 26 oktober 2009

Stora planer men lite framgång.

Mina planer är rätt stora. men framgången går sisåådär. Alltså min framgång till att få planerna att bli verkliga., Nu menar jag inte framtidsplaner. Nee mina planer jag smider inför varje kväll. Vad jag ska göra efter jobbet...Gud vet allt jag ska fixa och dona med. Men oftast orkar jag inget alls, Träna kanske. Men sen är jag som en död sill när klockan slår nio. Asch, men mina framatidsplaner börjar också växa sig lite större. Man ska aldrig förlora hoppet, då förlorar man sig själv på nåt sätt. Att Tro och hoppas får iaf mig att kämpa vidare även om det är svårt och jävligt tungt ibland... det är en del av allt, det mesta. Utan motgångarna uppskattar man inte framgångarna. True.

På onsdag drar jag till oooooschlooo! ska bli så kul:) hälsa på alla brudsen. Åsa och carolinen åker med tillbaka hit sen! Kommmer bli wonderbra.
So long. NU är jag så törstig att jag snart avlider.

söndag 25 oktober 2009

Söndag.

Idag är det söndag igen. Känns som att söndagar är en dag som återkommer väldigt ofta, oftare än andra dagar. Men det är antagligen bara en känsla.
Igår hade jossan och martin fest! Riktigt kul och lyckat! Tack för en superkväll:) Mycket bra värdpar, uppdragen var skitskoj!
Ligger och kollar på LA inc nu. Man blir ju såå sugen!
hej så länge.

lördag 24 oktober 2009

Hej ct.

Vill bara ägna en tanke åt världens gladaste tjej.
Carolina Törngren. Grym tjej.
haha. Hej.

skallebank.

Fasen, det har jag idag. Hur gick det till?
Ingen som vet.
Jag är en lycklig tjej världens bästa vänner och världens bästa familj! Tack för att ni finns <3
Nu blir det frukost-systemet-joss och mart i staaaan!- bastu-mat-vin-KUL!

(är förövrigt sjukt bra på smeknamn)

fredag 23 oktober 2009

Shrimp. = räka.

aaa min Finafinafina jacka. Idag har jag köpt en vinterjacka. En uuuur snygg vit kappa från topshop, jag älskar den. Sitter med den på nu. Inomhus, bara för att den är så fin.
Ikväll blir det räkor och vin:) myspys.
en lugn kväll, men ack så härlig. Det är planerna i nuläget iaf:) men den som lever får se!
(Jag skämtade ovan,. har inte jackan på mig...fasst jag skulle vilja)
Ha en fin fredags kväll!

onsdag 21 oktober 2009

:)

Måste bara skriva ner några rader om mitt och markus telefonsamtal tidigare idag. Sådana här samtal hör till våran glamorösa vardag (........)

Markus - Tjenna mollan!
Jag- Vafasen, Sover du? Nu får du vakna! Klockan är två!
Markus- Japp, vakna nu så nu ska jag ska gå ut o sola.
Jag- Va? Då har du missat att de typ regnar o är 2 grader ute.
Markus- Jag är i playa Nåt-del-nåt-gles
Jag-Fan vad du ljuger. ( blev lite fundersam när han var hemma typ dagen innan och hade inga planer på att ta en charter resa...)
Markus- Nej.
Jag- Upp till bevis. Skicka bild. Hejdå.

Två sekunder kom en jävla bild med hanen själv i egen hög person vid en pool, och strålande solsken. Blev inte alls avundsjuk.
Det kallar jag en spontan kille. Han är guld.

Nu ska jag gå o lägga mig o kolla en film. Det är ju så mycket bättre än 35 grader, solsken, paraplydrink och glada människor. Vem vill ha det när man kan få regn och Kyla?
Not bitter at all.

Godnatt:D

Im in love.

I Johan Falk filmerna och Frank Wagner. Det är den yttersta sanninngen, det bästa jag sett på sjukt länge. Beck- älskare i all ära. Men det är ju helt sjukt bra! Är verkligen ingen tv tjej. MEN, Tja vad ska man säga, jag är stum.

Har haft en riktig kanondag med min José! Shoppa lite, fika lite, planera lite, fika lite. Ser fram emot helgen som jag tror kommer bli alldleles kanon.
Känner mig inte på bloggtopphumör just nu. Och har kommit fram till att man bara ska göra vissa grejer när man känner för det. Japp. Så jag avslutar nu. Upp med tuppen imrgon och träna!:D:D Älska.
Sov gott. Nu ska jag drömma om dessa mästerverk till filmer.

tisdag 20 oktober 2009

Te och Scones <3

Det äter jag ikväll. Jag har kommit på en bra sak med vintern till, som jag sagt tidigare så kan jag räkna de positiva sakerna (enligt min mening) med vintern på en hands fingrar, inte ens det. Och det är inte att jag är trotsig, men tycker helt enkelt om sommaren bättre. Det är en varmare, gladare, piggare tid.
Men Te, det är bra. Och det kan jag nästan bara dricka på vintern. Hallelujha för det.

Idag har tiden sprungit iväg, den gör alltid det när jag jobbar. Men det är väl bara ett tecken på att jag trivs antagligen. Har bestämt mig för att göra motstånd mot höstdeppet och försöka tänka positivt farmöver! För va fasen tjänar det till att gå runt som en annan bitterfitta och gnälla över småsaker. Asch, man ska ta det med en klackspark helt enkelt. Kommer alltid finnas motgångar men lär man sig bara att någorlunda klara sig egenom dom så är de snabbt över, och då brukar oftast det komma nnågot fint därefter. Efter regn kommer solsken, sä jävla kylschigt (kanske) men väldigt sant! Alla har bra och dåliga dagar, man ska inte klandra sig själv för en dålig dag. Det gör bara dom bra dagarna så mycket bättre och finare:)

Nu ska jag dricka upp mitt té och ta mig ett varmt bad! Ta vara på er.
hej så länge

måndag 19 oktober 2009

Johan Falk.

Har precis sett min första Johan Falk film, måste säga att det var de bästa jag sett på länge!
Blir andra imorogn:) nu ska jag sova! Godnatt=)

söndag 18 oktober 2009

Rockigt.

Jag tycker personligen att vi var väldigt söta igår. Och tänkte därför byta stil på heltid:) Vad tycks?









Underbara dag.

Söndagen måste vara världens bästa dag. Äntligen, ingen kan säga att man måste gör si eller så. För man FÅR faktiskt ligga som en dö sill i soffan och flöta till sig med en chipspåse. Det tyvker verkligen jag. Och det gör jag. :)
Imorse tog jag mig nog vatten över huvudet då jag vakna och mådde utmärkt och var pigg som en mört! Tänkte träna, baka, hälsa på mormor och gud vet allt. Hade planer på att flytta berg. Hittils har jag inte utfört en enda punkt av ovanstående, Och bergen står fortfarande kvar.
Nu ligger jag i soffan och kollar Mammas pojkar. sjukt underhållande och ganska provocerande program. FYFAN vad tjejer kan va jobbiga. Harre.

Tack igen för den bästa och roligaste kvällen på länge igår., Var rätt hes imorse. Men det va de värt!
På återseende.

lördag 17 oktober 2009

lördagen har vart en fin dag, Började med sov hos pappi, och sen jobb. Sedan blev det med direkten hem till åsa, där det blev utklädnad,.. har aldrig haft så kul i hela mitt liv anning, Så jädra skön stämning, dansa så nsvetten rann.
Sen gick vi ut, skit kul!
Finns alltid ett Mén i fina sagor, så även i denna. Och detta Men kommer alltid att vara just ett Men, Tyvärr. Vill så, men tyvärr.

fredag 16 oktober 2009

ps.

Ps. Får man skriva ps nu för tiden? skit samma..
ps. Tove, Erik och Mariette är iaf bäst. Sant. Nu ska jag sova. Är mätt som en Gnu. Harregud vad man äter ibland...jesus.
Så jävla rätt!
Hejdå schlager-dänga-camilla-hej klämkäckast i världen-helylle-så jäva jobbig-tjej
HEJ -grym-jag-kan-sjunga-kille!

Förövrigt var katrin lite småbeige i starten, men sen blev hon grymme som vanligt!
Så glad för att Kicki Danielsson åkte ut idol idag!!

Kings of leon.

Du vet, tänk dig sommar. En riktigt härlig fredgaskväll då solen precis håller på att gå ner, Du är riktigt vrååålhungrig och har inte ätit på hela dagen (du har haft fullt upp med bad,sol och volleyboll) , grillen är på, första ölen öppnad, (detta är vid havet). Den färskaste av färskaste smörslungade färskpotatisen står på bordet, en fräsch sallad, och den där riktigt goda fläskfileen som legat i marinad hela dagen ligger på grillen. Förstår ni? Tänk dig hur den första tuggan smakar. Som jaa.. en orgasm. (ursäkta mig....)
The killers.


Så är denna musik för mig. Fasst för öronen.
Ni fattar va?


Kings of leon - i adoore!!



torsdag 15 oktober 2009

Techno.

Tittar på The voice as usual. Josefine Crafoord är ett megafan av scooter, jag i min mening tycker det är helt oförståeligt då det är den värsta tänkbara musik (om det ens får kallas musik?) som finns. Techno och trance är data, enbart. Nej, det funkar inte. Inte nånsin. det kan jämföras med 100 7 -åringar som mixtrat och trixat på storebrors elgitarr-trummor slash el-piano. INTE okej. Jobbigt som in i bomben. Får nerväsa sammanbrott av denna musik. Visst kan det säkert finnas undantag.. Sen är det väl så att alla har olika musiksmak, men dessa två musikgenrer tycker jag är hemska. Funkar det någon gång så skulle det väl vara om jag vart strandsatt på en öde ö i ettårs tid utan något som helst ljud över huvudtaget...kanske inte ens då. Men i värsta fall, bara för att få bort smärtan i öronen som orsakats av all tystnat. Men bara då. Punkt.
jaja.
Igår hade jag en jättetrevlig kväll med avskedmiddag för linda, hon har ju hittat the love of her life. Tråkigt nog på annan ort, men vad gör man inte?:) Hursomhelst va det jätte trevligt, har ju ändå världens härligaste vänner. Thats true. Kom hem vid halv elva och stupa i säng!
Idag är det fredag och på schemat står tandläkaren, stan och tatuering? (om jag hinner), träna, och sen en riktigt mysig fredagskväll med tacos, idol, mattias,emma,pappa! Kan inte bli bättre:)

Hörs senare!

Alltså...

Alltså Ibland önskar jag att jag var några år äldre, och lite rikare, och bodde i Hollywood. Detta är ett sådant tillfälle, Kan hända att jag är ensam om detta.. Men tycker denna människa är så förbannat snygg. Helt galet, där snackar vi gubbsnygg på hög nivå. Nästan inte ens gubbsnygg utan bara snygg... det skiljer ju bara 16 år ...(?)... det enda som är fel på denna bilden är ju tischan. Den är ju faktiskt väldigt fjollig... dream on,dream on.. Jag har iaf vart och tränat nu! Sjukt skön start., idag har jag en del planerat. Slinga håret, städa, luncha med mamma, hälsa på bror, hejdå middag för lindag + lite vin! Hejdå vackra människa.

onsdag 14 oktober 2009

Godmorogn:)

Ännu en morgon! Vill först börja med en grej : Bonde söker fru,. alltså ett tv-program får inte göra att man skäms så mycket som jag gjorde igår.. hahah så sjukt kul, jag var tvungen att gå ifrån rummet då jag nästan låg under bordet ,och våga absolut inte titta där en stund. Stackars människa - Roger! Att man kan vara så urbota osocial! helt otroligt.
-Har hållt på med skördetrösken sen i vår, har inte hunnnit tänka så mkt.
-aaaghm, drömtjejen är väl Keira Knightly
-tjaa, du var väl mest en som blev utplockat, en i mängden.

GIFT DIG MED MIG IST ROOOGER!!!

Jädra vinter.

Hatar denna kyla! Fy fasen. Fryser så att mina fingrar nästan trillar av. Helt meningslös, kallt rått och jävligt jobbigt bara. Det enda som är härlig med vintern är
1. Antingen när man är upppe och åker skidor OCH det är snö! ....eller
2. När jag är här, där jag är nu. I soffan, med massa täcke, te, godis och film:)
Men sen känns den rätt meningslös. Mer sommar åt Sverige! Harregud, vad jag låter som en riktig bitterfit*a.. Japp, Nu- Bonde söker fru :) DET är kärlek!

Tjing!

Nu du din jaevel.

Sitter och skriver på mina papper angående skadeståndet från polisen, det var en idiotisk taxichaufför förra vintern som lappa till mig över ögat helt oprovocerat, och sedan släppte av mig,sofie o jenny mitt på motorvägen en lördag natt och nästan körde på oss, (och iväg med mig) ( !!!!! ) ..idiot. Nu ska han fan stå sitt kasst.

Plockade förövrigt ut en hel fönsterruta ur min fot förut också. Inte konstigt att den har gjort ont... Det skumma var attt det inte syntes något utanpå. Men efter lite grävande med nål och pincett kom den jäkeln ut! Nu blir det kafferep:) hej så länge!

tisdag 13 oktober 2009

Godmorogn.

Godmorgon mina vänner.
Hur mår ni? jag mår bra, tackar som frågar. Kan känna en liten,liten lätt frustation över att klockan är 06.50 och jag är vaken, OCH ledig. Finns det något i livet som är ångestframkallande så är det de. ( med en liten toutch av övendrivenhet...?) Finns det något som heter så? Nåväl, skit samma. Nu måste jag äta frukost, min mage har påmint mig det några gånger sen jag steg upp i ottan. Den lixom ryter till mig.
hej så länge.

klockrent.

Jag vet att jag sa att Anna Anka var härlig i förra inlägget, men de här är ju bara FÖR bra!! Med risk för en viss dubbelmoral så kan jag inget annat än att hålla med. Jag Älskar denna Ljuvliga människa! Katrin alltså..

"Ankan är en grottmänniska som står för det som har varit. Det uråldriga, omoderna och det tragiska. Ankan tycker att kvinnan ska vara beroende av sin man och även underkasta sig sin man. Ankan tycker att kvinnan ska snaska på sin mans kotte varenda morgon för att han inte ska vara otrogen eller lämna henne. Ankan lever på sin man, som en äcklig parasit lever hon på sin man. Om Pappaanka lämnar ankan så är hon inte mer än en polsk liten tattarunge utan utbildning, ekonomi, hjärna, diamanter eller skyddsnät. Då kan ankan ställa sig på gatan och snaska kotte bäst hon vill för att försörja sig själv för barnen kommer pappi ta hand om. Det får mig verkligen att må illa det här. All typ av beroende gör mig illamående. Tänk att vara beroende av en annan människa... Av en man... Herregud så omodernt."

Sagt av Katrin Zytomierska

Min last.

Godkväll alla:)
Nu har jag vart och tränat och ligger död i soffan. Godislöftet gick åt skogen. Trodde dock inget annat heller... Eller räknas tacochips som godis? Det är min last. Älskar det. Vet inte varför, men tycker det är sjukt gott. Så nu mumsar jag på de små knapriga chibbarna. Gööött.
Idag har jag umgåtts med josefine a´la fin. Alltid lika trevligt:) Vi fundera på våra liv, och hur vi ska bli rika och framgångsrika. De två sakerna går ju hand i hand. Och vi känner att vi borde ta tag e dessa två projekt nu! Kanske ska ta och göra en Anna Anka, Flytta till hollywood, deffa mig och smöra för nån rik gubbe?... Eller? Nej skämt och sido, är jag den enda som tycker denna kvinna är rätt härlig? Jag tror det.. Hon vågar säga vad hon tycker även om det kan komma en del skit mellan meningarna...
Imorgon spelar Feathers of Stone på sticky. Ska bli riktigt kul att se! Är alltid lika stolt:) Ni är grymme!
Nu blir det film och soffan igen:) God natt alla fina

Sol.


Åå sol! Blir så glad när solen strålar! Hinner dessvärre inte skriva så mkt mer, för ska ut i den/till den nu. Fika med Josefine a la fin., sen working out!! :=)

Skriver mer sen!

Tjing*

måndag 12 oktober 2009

Beslutsångest.

Har ett "stort" problem. Denna gången handlar det inte om att lösa världssvälten, det blir ett senare projekt. Men ska lösa det med.. Nu handlar det om något så litet som min hårfärg. Vet inte om jag ska va blond eller brun? Can someone help me please?:)

Idag har jag haft en mamma-dotter dag. Vi har shoppat. Hittade ett par träningsskor! Skitsnygga, hur bra dom är vet jag inte än. Men ska avgöra det senare idag. Ååå känner mig så flink så flink! Mamma hitta en jätte snygg klänning. Satt hur bra som helst. Hon blev helt plötsligt en riktig hotmama!

Funderar förövrigt på denna jackan. Från hm, billigt o bra! Vad tycks? Tycker det är sjukt snygg (och opraktiskt..) med en vit kappa!

Måndag=)

Idag är det måndag. Gårdagen var riktigt mysig, jobbade först på dagen sen.vi var inne i stan och åt på en grekisk restaurang. Jätte gott!
När jag kom hem deckade jag rätt snabbt i soffan, vaknade sisådär kloockan ett och tänkte att jag kanske skulle lägga mig i sängen istället..
Ledig idag, jobbar väldigt lite denna veckan..så det blir träningför hela slanten! Ska till sportlife nu vid tolv sen drar jag och mammi och shoppar lite. Hon ska köpa lite "onödigt" = kläder.
JAg ska för en gångs skull vara den som köper något behövligt, nya träningsskor! Mina är helt trasiga och jag får blodblåsor. ( mm,. guldstjärna där ja,,,...) :P
Skriver mer sen!
Hej*

lördag 10 oktober 2009

SÖNDAG= INTE bakis!

Så fruktansvärt skönt! detta kan lätt bli en vana! och hade uuur skoj igår, trots min "nykterhet". Vafasen dricker man för egentligen? jag tillhör den kategorin som gör det, ofta för mycket. Men har så mycket roligare när jag bra tar två öl! Harregud det låter ju helt absurt egentligen,. (att dricka då alltså..)salongsberusad=ja tack!
Idag mår jag prima. Höll på att kyssa mikaels tår inatt när jag kom hem. Då jag gått och längtat efter pizza i flera timmar. Vad stod inte i kylen? PIZZA! mumas. Eftersom det blivit mycket jobb =sisådär med mat under dagen. Låg det fint i kistan! Nej nu måste jag rusa till jobbet igen. Förlåt mina korta inlägg men hinner inte mer. Ikväkll ska vi ut och äta med mamma som fyller år. Och sen lovar jag att skriva en roman på bloggen.

ps. Jag har godislöfte. På riktigt. får 500 spänn av en viss mr Bright om jag klarar det. Haha..

fredag 9 oktober 2009

..

Spelar ingen roll om Rabih är charmig. Han sög. Typ sämst. Thats it. Han måste åka.
Mariette,tove, erik, och niklas är bäst. Fasst kan inte bestämma vilken ordning! Så nu va det klart! Dom andra kan åka hem:) Godnatt!

Fina Fredag.

Idag är det fredag. Blir en lugn sådan med film och mys i soffan. Idol först nu. Rabih vill jag äta upp. Finns det något charmigare än den björnen? Fasst säger det igen,vinner inte Mariette äter jag enbart tonfisk i en månad. Jag svär.

Idag har det vart jobb på chemat. Sen inte hunnit med så mkt mer. Blir samma imroogn och på söndag. Men ska mig ändå ta mig ut en sväng imorogn. Måste ju svänga den lurviga. ?
Idag fyller som sagt Markus år, och imorgon fylller min underbara mamma år:) Grattis!
Nu börjar idol igen!

torsdag 8 oktober 2009

Jobb.

Hinner inte riktigt skriva nåt nu. Går till jobbet iaf! Hoppas ni får en fin dag allesammans:)
puss på er*

RPM!

Kom nyss hem från ett underbart Rpm pass! Bästa,effektivaste,roligaste träningen som finns! Så underbart att sätta sig på cykeln och bara få ut allt! Hela sportlife ger mig ett lugn när jag kliver över tröskeln. alla är så trevliga,positiva,glada! Och är ju förhoppningsvis där för att må bra och ha skoj! Blir som helt annan människa efter jag tränat, även om dagen vart förjävlig så är jag glad efter.

Dagen idag har inte vart den effektivaste i min livstid. Men har haft en härlig dag. Lite ofrivillgt dock... pga. Min klantighet som ledde till att min nyckel har försvunnit...och kunde däremed inte lämna läggan. Men den var härlig!

Imorogn fyller världens bästa Markus år! Grattis Hjärtat:)


Shopping och fantastiska drömmar.

Jag somna om efter att jag vakna imorse en stund. Jag drömde den mest fantastiska drömmen på väldigt länge! Helt otrolig. Vill tyvärr inte lämna ut för mkt information och details. Men den gjorde heeelt klart min dag!
Sitter och klickar hem lite smått och gott. B.la ett par skor jag skulle kunna dö/döda för. 12 cm klck, hej lång tjej!

onsdag 7 oktober 2009

Gotenmorgen.




Jag vet har sagt det förut men måste säga det igen. Vakna med the voice på femman är det BÄSTA som finns i hela världen. Jag överdrev faktiskt inte nu. Hade nog kunnat gifta mig med alla tre. Och hur söt är inte Paul haukka?? :D Deras drivande med Anna And är ju himla avkopplande..:)
Jag skulle ju fortsätta min berättelse om min virriga dag igår. Men var nog såpass virrig att jag inte kommer ihåg vad det var...sen så kom de nåt emellan igår kväll.. Strunt samma. Idag är jag ledig och har träningsvärk i hela kroppen. Det är rätt skönt! Att vara ledig alltså.
Idag är förövrigt en sådan dag då jag saknar vissa pärlor från oslo väldigt mycket, och alla Gina tjejor där, trots att jag är väldigt glad över att vara i sverige igen och trivs kanon i femman! Men en vän kan aldrig ersätta en annan. Sant.
I´ll be back.

puss

En bra dag.

Dagen idag kan sammanfattas som bra, och glad. En aning virrig dock men det är ok.
Började med att jag var som ett lik när jag skulle gå upp imorse (en anledning kan vara att jag låg och kolla på en riktigt pinsam serie i flera timmar. (vågar inte ens nämna vad den heter...) tar mig iaf upp , och beger mig till jobbet. Klockan ni skulle jag börja...trodde jag... det gjorde jag inte visade det sig. Så det blev en mysig frulle med me and myself..and i.
På esspresso house bredvid jobbet..
återkommer strax. Hände nåt nu..

tisdag 6 oktober 2009

Underbara säng!

Ser det inte underbart ut? ååå. Har precis krypit ner i min nybäddade säng. Finns det något underbarar än rena fräscha lakan och en nyduschad -dig själv- ? nope, tror faktiskt inte det!
Idag har jag vart ledig, har vart med pappa på sjukhuset, han kan inte röra sig för värk i ryggen, men även resterande kroppsdelar...varken sitta eller ligga. Konstigt att allt dumt ska hända på samma gång? varför är det så? Mikael (mammas man) volta med bilen i lördags, HELT TOTALT skrot är den. Hjulen är borta och taket sitter ungefär nere vid pedalerna. Helt otroligt att han klara sig. Nästan exakt likadant gjorde mammas jobbarkompis i fredags, (hon klara sig också med lite lättare skador bara), Becka körde av vägen igår och ut på en äng. Och nu pappa på sjukan. Som tur är, tur i oturen. Så har det gått bra för allihoppa! Thank god for that.
Nää natti natti. Imorogn blir det jobb! SKÖNT!
Life is good, oh so god.
Igår köpte jag en data. Hatar att köpa elektronik, så förebannat dyrt. Det sved i hjärtat. Men den var bra. Och behövlig.
Idag är det tisdag ska fika,träna och hämta min kära far senare och köra han till sjukhust..hans förbannnde rygg blir aldrig bra.. Han kan inte ens sitta upp. Måste stå konstant. Kan bli rätt jobbigt i längden. speciellt på natten...

På lördag vankas de kräftskiva hemma hos pappa.. Mattias och markus har ordnat o fixat. Är det inte lite väl sent för det nu var min fråga. -vem har bestämt det fick jag till svar. Sant. Det blir aldrig försent till en räka och en gammeldansk. (........)

hej!

måndag 5 oktober 2009

Liten men naggande god.

Godmorgon! Eller god förmiddag kanske det är nu. Idag är jag edig och börjar äntligen känna mig fit for fight igen! Idag överraskade min kära mor mig med två faboulösa tavlor. Skit snygga! Tack älskade mammi.
Idag tänkte jag ha lite kvalitetstid med min kära far och josefine. Två personer som ligger mig varmt om hjärtat! Ska även införskaffa mig en ny data, och nya träningsskor! Får blodblåsor av dom gamla så kanske är på tiden... Har mkt tankar i huvudet som snurrar nu. Men har små planer/drömmar som förhoppningsvis kan komma att bli verkligehet! :) Skam den som ger sig!

Nu ska jag hoppa in i duschen o ringa beeeeeeeeeeeeecka.
Hej*

söndag 4 oktober 2009

Älskade mamma.

Har insett att jag har världens undebaraste mamma. Tack!
Min allra finaste.
Gårdagen kan sammanfattas som så,-ingen kommentar. Har iaf en framtid inom bowling, det är ett som är säkert! idag har det inte gjorts många knop., mest legat i soffan och ätit gotter och tyckt allmänt synd om mig själv:) Det är härligt med självömkan! :P

Kollar precis på en dokumäntär om världens största silikonbröst.. vad är grejen. Fult,äckligt, och jädrit tungt! Not so hot. Satt här på min stjärt och önskade att någon kunde banka lite vett in i huvudet på den stackars människan. Men icke, 32 operationer och fortfarande inte nöjd.. Där snackar vi sviktande självförtroende. Jag lovar och svär att jag aldrig mer i hela mitt liv ska klaga på bröstsizen. Nu väntar jag på ensam mamma söker:) riktigt kul program och värt att ses:D tjing*

Min blogg..

..är inte på topp just nu. Eller rättaare sagt jag är det inte. Vill ligga i soffan och kolla på barna i bullerbyn och äta,äta,äta hela dagen. Fan måste var med barn. (ironi)

Jag återkommer.

lördag 3 oktober 2009

Musik.

Jag älskar musik. Det är en hjälp när man mår dåligt och ett glädjerus när man mår bra. Det är konstigt vad olika saker kan betyda för olika människor, vissa i min närhet lyssnar bara på musik vid speciella tillfällen., vilket jag tycker är helt obegripligt. Kanske låter jävligt löligt, men jag funkar så iaf- att har jag en dålig dag. Sätter jag på en grym låt och då känns det oftast som man kan flytta berg igen. Finns nog inget i världen som kan påverka en så mycket som Musik. Där finns allt, sorg, ilska, glädje och lycka.

Bäst just nu- Johnossi- summerbreeze.

fredag 2 oktober 2009

Idol.

Vinner inte Mariette idol lovar jag att enbart äta tonfisk på burk i en månad.

Helt SERIÖST.

Så jävla coolt!

Det här kllen ovanför tycker jag är mäktig och helt fantastiskt! Ni som känner mig vet att jag inte är ett särskilt stort fan av tv-tittande. Tycker det är långtråkigt och det går mest bara skit på tv nu för tiden (med vissa undantag såklart) :) i med det så är ligga-hemma-och-vara-sjuk ingen tiopoängare. Men vem fasen tycker är det det egentligen..men iaf! Imorse när jag vaknat så kolla jag på något morgonprogram som hette efter tio, då var denna mannen gäst! Han föddes benlös och armlös! Men VÄGRADE lyssna på läkarna som sa att han aldrig ens skulle kunna stta mer! Och idag, fru, tre barn, jobbar, kör bil, och tränar som en dåre! Där harvi livsglädje till tusen.Detta får mig att skämmas när jag ligger här o gnäller för en vanlg svenneinfluensa..eller när man gnäller över att man jobbat lite mycket, men ändå inte har råd med den där fina jackan, eller att vardagen börjar gå på rutin...sånna människor som han får mig att LE, o vara tacksam! Imorogn ska jag köpa hans bok och självbiograf! Armlös benlös men inte hopplös!

torsdag 1 oktober 2009

Sjuk.

Hemma och är sjuk. blir väldigt sällan sjuk, men nu mår jag som en påse skit. Fick jag för att jag sa i Måndags till Mikael : haa, jag måste ha ett perfekt imunförsvar för jag blr ALDRIG sjuk!
åå.. men ne ingen jävla fläskinfluensa. Rätt jobbigt att alla verkar bli helt hysteriska så fort man säger att man har lit ont i halsen,. Tro det eller ej, men de vanliga "gamla" sjukdomarna finns fortfarade kvar. Trots att ett minimaliskt litet tal av sveriges befolkning fått svinis.
Ligger i soffan och kollar på The voice- underhållande. Och Josefin är ju bäst.

das is goth. Återkommer.

Lisbeth.

Snygga Noomi Rapace.

Så grymt bra skådespelerska! Och hur sjukt SNYGG som helst. Har gått och tänkt på filmen hela dagen. Hon borde fan vinna en oskar.Hon, om någon.

H