torsdag 31 december 2009

hejdå 2009, hej 2010!

GOOOOOODMOGON!!!
Idag är det nyåsafton! Och jag ä så taggad! Lyssna på The king of pop och dansar runt i lägenheten och fixar:) Då kan man inte bli annat än taggad. Detta årret har vart fantastiskt och det slog mig just hur jävla lycklig jag är just nu! Vill att det ska fortsätta i samma spår år 2010.
Tog nyss oskulden med min webkamera. Inte bästa Kvalite kanske. Men vafan! Nu drar jag! Ha ett gott nytt å alla undebara människor!

onsdag 30 december 2009

Ligger och slötittar på nån dålig high school film. Som förövrigt är rätt mysig. Men nu ska jag sova, det ä en dag imogon också! Nyårsafton!!:)

Ett litet citat fån filmen : Att vänta på en kille är som att vänta på spöregn i öknen, meningslöst och oftast en besvikelse.

Dom orden tog jag till mig vill jag lova. Dom stämmer så sjukt bra. GODNATT!

..

Heskottashimlafan vad det är kallt! Tror att jag avlider snart. Är förövrigt rätt sur nu. Jag sitter och klipper och klistrar som ett annat dagisbarn för att få ihop namnskyltarna för imorogn... Var på bokia igår och köpte silverpenna och blått papper. Det är pampigt och gala-aktigt tyckte jag.
Konversationen mellan mig och expediten:
Jag- ursäkta,Räcker en penna till att skriva ca 60 namn med? (då överdrev jag ändå med ca 5 st...) Marginal är alltid bra...
Expediten- Ja harregud, den är väldigt dryg. Så det gör den absolut!

NU sitter jag, snorig och förjävlig..och har ja skrivit ca 15 namn... Men vad hände? Pennjäveln är slut!!! Ååå,. 49 spänn kosta den jädra pennan...Måste traska ner och köpa minst två till..ska se till att den lilla blonda saken som jobba där blir avskedad på samma gång också,för förtal...
Ska aldrig mer vara kreativ..

Kramar från Kungälvs största Bitterfitta.


Men det kommer bli grymt bra, ses imorgon!

tisdag 29 december 2009

Tror ni jag kunde sova inatt?

Nicht, noin, najn. Somna kanske runt två, och är klarvaken nu, 05.03. (klockan här nedanför stämmer inte ett skvatt...) Jag tror jag är övertrött, och har ont i ögonlocken. Ska lägga mig och kolla på en dålig film och förhoppningsvis somna i gryningen. Godnatt, andra gången gillt.

Va fan håller jag på med?

Är så trött att jag tror jag svimmar. Och ändå sitter jag här och inbillar mig att jag är pigg. Har sprungit runt som en stirrig höna idag och fixat inför nyår, sen klockan elva till ungefär NU, Klockan är typ tio. Men det blir bra!
Känner mig fortfarande helt groggig i huvudet. Är fortfarande inte frisk..
Äsch nu lägger jag ner det här och kastar in handduken för ikväll, blir bara ännu knäppare av att sitta framför denna dumburken.

Fick förresten den bästa nyheten på länge idag av Åsa Larsson! <3

söndag 27 december 2009

hujedamej.

Vilken toppenjul! Vet inte vart jag ska börja, Så börjar i slutet och hopppar över början. En liten sammanfattning kan ni få dock, Julafton firades hos min kusin i stenungsund med mammas släkt. Jätte mycig kväll, med massa god mat och fina klappar=) Gick även ut på kvällen... Rätt okej. :)
Juldagen mådde jag som jag förtjänaa, men som man brukar säga. Man lever bara en gång. Vi gick på förfest på nyfiken hos samir! Riktigt kul:) Jobbade annandagen vilket var sådär, och jag mådde rätt kasst..men,men..dagen gick den med.
Och igår va vi på Europe! Man kan lugnt säga att rockfarsorna håller måttet än! Och det med råge:) så bra. Jobbade idag, denna gången inte bakfull.. men fruktansvärt trött. Så nu ska jag krypa ner i sängen och ladda för måndagen!
Godnatt alla!

torsdag 24 december 2009

God Jul

God jul alla underbara! Hoppas ni får en härlig dag/natt/kväll med mycket god mat, klappar och allt därtill. Och att ni umgås med dom som ni älskar mest! Njut.
Det ska jag:)
Ta hand om er.
Kram

onsdag 23 december 2009

Hej alla fina,fula,smala,tjocka,gamla,unga, Goa och glada!


En tankefylld kväll. Sådana kommer då och då, då man funderar på mest allting från himmel till jord, det är bra tror jag...Att man lär sig hitta sig själv. Då man hoppas och tror på saker/människor/framtiden. Men det är jobbigt när man inte vågar hoppas, för att man längtar så efter det. Så att det nästan gör ont.. värker. Det är som att veta att man skulle kunna få det.. , kanske. Men ändå veta att det där kanske är så litet att det nästan inte existerar. Det är en svår balansgång. Man måste lära sig tro på sig själv och dem runt omkring.. jag med. Du skapar din egen framgång med hjälp av motgångarna.
Men, Förutom Känslor och tankar som är som ett jäddra trasselsudd så är det toppen just nu!

Kom precis hem från jobbet, en riktigt låg dag med ovanligt många timmar. Och just nu hatar jag allt vad som har med kläder,paket,snören och julklappar att göra. Men det går förmdoligen över tills imorogn. Och gör det inte det så år jag väl konventera till en annan religon eller nåt..,typ Islam. Något där dom inte Firar jul. Kan bli bra, Troligtvis.
Sitter nu i soffan och det känns återigen som att jag är med mat. Julskinkan var otroligt god och det känns som att det kan bli min nya last i livet, Julskinka. Beroendet kan bli riktigt jobbigt på högsommaren sådär i Juli/Juni bara.... ;)
Med skinkan i ena ena handen (skånsk senap på) och ett glas rött i andra, tofflor och morgonrock tackar jag för detta året, och inser att det har vart ett grymt år. Med, med och motgångar. Lika starka båda delarna., Gånger jag blivit riktigt ledsen men likaså glad. Har träffat massa underbara människor!
Hoppas att år 2010 kommer bringa lika mkt lycka! Och så lite ledamheter som möjligt:)
Ta hand om er alla!

Godnatt. God jul*

måndag 21 december 2009

Världens vackraste.


Glömde sända en tanke till en av världens vackraste och sexigaste kvinnor som igår avled. Brittany Murphy. Man dör inte vid 32 års ålder, det är inte ok. Ska kolla på smekmånad 500 gånger ikväll och gråta en skvätt för allt som är orätt här i världen...(?) Men iaf, Vila i frid!
Men först Blir det jobb!

Europe!


Skit i i julklappar, skit i glögg, pepparkakor ,julskinka, och allt va de heter, Äsch. Skit i julen! JAG SKA PÅ EUROPE på Lördag! Det är allt som räknas nu!

(jag överdrev en liten smula...men bara en väääldigt liten)

Träna <3


kom precis hem från det bästa bodyattack passat någonsin! Fy fan vad kul det är! Blir ju även så mkt roligare när man hittat någon som också tycker det är en lika viktig och rolig del för att man ska må bra i livet, Thanks michaela:) denna bruden har sån energi att hon skulle kunna få vilken soffpotatis som helst att börja storlipa...
Jag kan uppriktigt och ärligt säga att jag inte tillhör den kategorin som tycker att det är jobbigt att gå till sportlie,(helt ärligt) Det är det bästa som finns! Visst, vissa dagar är man trött och det kan kännas jobbigt för den sakens skull..men det ändras lika fort när man kommer in genom dörrarna! Älskar det!
Fan nu låter jag sådär jobbigt positiv... zAsch skit samma, bättre det än att vara bitter. Nu ska jag dricka glögg och ladda inför morgondagen då det står jobb och compat i partille (tror jag de va...) Ha en fortsatt fin måndagskväll.. kanske skriver några rader när jag krupit ner under täcket. Den som lever får se som det så fint heter. hej!

söndag 20 december 2009

Anna Dumhuvud Anka.


Kollar på Anna Anka programmet nu. Alltså helt allvarligt, denna människa är ju riktigt urblåst i huvudet. Är hon helt ihålig i femkilosklumpen som sitter på hennes magra äckliga hals? Tydligt det. ÅÅåå jag blir så arg! En av hennes riktigt smarta uttlåtande är t.ex " det finns inte en enda snygg brunett, alla brunnetter är så jävla osexiga och fula"..a Kan ingen skjuta henne?
Igår va det julbord med jobbet på parklane, så jädra kul va det!!! God mat och underbart sällskap:) TAck bruds!
Idag var man lite seg på jobbet, men var väl inte den enda..
Nä nu ska jag fortsätta (jag måste bara....)kolla på detta meningslösa program (meningslösa människan också..)
Ha en fortsatt fin Söndagskväll!

fredag 18 december 2009

Godfredag.

Godkväll alla!
Pappa är lullig, mattias är lullig, martin är lullig, Farmor (är iof inte lullig) men hon sitter bredvid och smuttar på lite vin. Men jag är inte lullig. Jag är trött. Det är skönt att vara trött. :) Har haft en effektiv och väldigt mysig/trevlig dag med två av mina bästa vänner. Har panikshoppat julklappar, MEN, jag hitta så mycket som en julklapp, det var till min käre bror. Fan vad dålig jag är på att köpa sånt här, Blir dom nöjda? ååå.. får ta resten på måndag. Helskotta, sista-minuten-tjejen-hej.
Det ska inte vara press när man handlar julklappar eller födelsedagspresenter, det ska vara något fint som verkligen kommer från hjärtat. (lät jag blödig?) men det är sant. Inte för att jag gör det halvhjärtat, men vill bara att det ska bli bra. det blir det nog. :)
Jag har även hunnit med träning med linn! Bra RPM som vanligt. Lööööv it. Ska gå och lägga mig nu så jag orkar upp imrogon, ska träna innan jobbet igen, på en lördag! Det är inte varje dag. (inte som det är lördag heller för den delen..) det gör det hela ännu duktigare. Sen är det julbord med världens bästa gina!
Godnatt*

Förresten., Mikael, mammas man är adlig och med i Sveriges adelskalender. Reuterskiöld. Gör det mig Kunglig då? Han är ju ändå gift med min mamma liksom...

Godnatt.

Götapetter.


Idag är jag ledig och det är fredag! Igårkväll hade vi bulllbak fram till klockan två på natten. Men harre så goda dom blev:) En riktigt kanonkväll med kanonbrudar, som avslutades med Armageddon...Eller en tiondel av filmen iaf, sen somna vi.
Idag blir det julklappsshopping för hela slanten! Vad ska jag köpa till alla? :S hjälp.
Aja ha en bra dag alla! Jag återkommer.
Kram!

torsdag 17 december 2009

IS kallt.


helskottashimlafasen vad kallt det är! Nu sitter säkert vädergudarna där öppe och hånskrattar åt oss små ynkliga varelser, som knallar runt här nere på jorden och nästan går av på mitten av kyla. MEN man vaknar till liv. Det ska dom veta, gudarna. Verkligen, det känns att man har en kropp.Och det är skönt, för ibland vet man inte vart den bifinner sig. Kroppen alltså. Nog om det.

Idag har det vart en sjukt bra dag! Jag har vart Glad,pigg och lycklig! Det som allt annat, gåår upp och ner. Jobbade sex timmar bara så det var inte så blodigt heller. :) Har Insett till min fasa att jag inte köpt en enda julklapp?? Hrpfm vad gör jag. Imorgon blir det panikshopping., måste hem till pappa och lasta av deras klappar innan dom åker till Åre med. Himla tråkigt att jag inte förljer med,. men jobbar man så jobbar man, hade säkert kunant få vara ledig men I need the money, om jag ska lyckas skaffa något eget snart, och resa! Nepp nu blir det lussebak för hela slanten! Ha en underbar torsdagkväll alla fina*

onsdag 16 december 2009

Godmorgon.

Inatt (eller igår kväll) spela inte jag och John Blund i samma liga, Han ville inte ha mig och jag ville inte ha honom. För det mesta så brukar våran kärleksrelation vara väldigt fin och vi möts ungefär på halva vägen, så det ska vara. Men icke, nicht, noin inte igår. Jag räkna Får, getter och kossor men inget hjälpte. Och nu sitter jag här, trots min dåliga nattssömn klockan 06.31 och är pigg som en mört! Ibland blir man inte klok på sig själv.
Har precis tryckt i mig en stor rulle av mormors hembakta tunnbröd. Breakfast for champions säger jag bara! Harregud det är så sjukt gott. Skulle jag få välja en grej att äta resten av mitt liv så hade de vart det brödet.....Då hade mormor fått baka.

Ikväll låg jag och fundera på varför vissa personer eller saker fastnar så hårt hos en, som en iller som springer runt i världens största parisehjul framför hornhinnan. Runt,runt,.jaja. SSå är de väl.

Nu ska jag sluka mitt iskalla glas med mjölk (en guds gåva..) och fortsätta kola på the voice! Som förövrigt har ett tips till alla som har tråkigt och vill ha en sysselsättning.. Gå ut o slicka på en lyktstolpe. Kan vara underhållande. Inte för dig, men vad gör maan inte för sina medmänniskor? ;)

Ha en finfin dag!
Jag höll på att dö ikväll när ja skulle gå hem. Jag höll på att frysa till is och spricka av ansträngningarna när jag gick. Bokstavligt. FYFAN vad det är kallt ute nu. Jag hatar kyla. Har sagt det hundratusenmiljoner gånger (det kan inte sägas för många) men å vad jag älskar värme. Menmen, den som väntar på något gott!
Åå känns som jag har så mycket att se framemot ny, Nyårsfest, sälen, och inom sinom tid VÄRMEN!!! Ni kanske tycker att det är lite av dubbelmning att säga först att man hatar kyla men sen att jag längtar efter sälen? Men Det heter ju så fint - Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder- Och med ett par skiis on och sol i backen är väl allt underbart! Ölen efter det är gudomlig.

Nu är det en vecka kvar till julafton och min fråga är, Varför är det "tomt" i butikerna? Varför är det inte sånt kaos att man inte vet vad som är bak eller fram på sig själv? Det är jobbigt när det är så (som ni säkert försår..), men så det ska vara i dessa tider. Kom och handla männskoooor!

Helgen blir det julbord med jobbet, ska bli urkul! Jobbar dock på söndag men får helt enkelt ta det lilla lugna:)

Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad och sen är det bums i säng som gäller.
Godnatt*

måndag 14 december 2009

pappa

Ägnar de flesta åt dagens tankar åt världens bästa pappa som fyller år!
Grattis på din dag.

Älskar dig mest, min förebild och pappa. <3

Sjukligt trött tjej.

Här sitter jag, och ni förmodligen där.
Eller jag ligger snarare ner i min säng och somnar nog alldelels strax, elle raf när jag tar bort fingrarna från tangentbordet. Nu är ännu en riktigt bra helg över, faktiskt en av väldigt många bra som infunnit sig på sistonne. Denna fick 9 av 10 solar. Eller lussebullar. Fredag var det idolfinal och mys med vänner! Som även den slutade med utgång... Lördagen var det lussebak,pepparkaks bak och glöggfest hos jossan och martin!!Ur mysigt. Har alltid lika skoj med detta underbara sällskap <3
Åsa och Marte var även här från oslo! Saknar er bruds. Det var skoj!
Och nu är det måndag och helgen är ett fint minne blott. I veckan blir det massa jobb och ladda inför jul och NYÅR! kommer bli riktigt bra. I hope.
NU ska jag somna och drönmmar om blommor och bin, och massa bra saker..
Godnatt*

torsdag 10 december 2009

Ni som läste mitt förra inlägg borde förstått vad jag tyckte om Bobby, (mest pga, av hans sliskiga framtoning..) detta var dock alldelels i böran av avsnittet. MEN nu då, vilken jävla fegis han är!! Till och med en blind kunde se att haan hellre ville ha hon med sillisar! ååå vilket jädra Jidder, hans morsa (och han) kan slänga sig i väggen. Han är väl för guds skull en vuxen man? ÅÅååå vad glad jag är som har en mor & far som låter mig välja själv vem ag vill vara tillsammans med. Tack Gud.

Imorse var jag som ett lik när jag skulle gå upp kl 7, alla som känner mig någorlunda väl vet att detta inte brukar vara några som helst problem annars. Men imorse var det som en hjärnoperation (och den är inte lätt..) att ta sig upp ur sängen. Huvudet kändes som det vägde 10 kg, minst. Det är inte världens lättaste mission att gå runt med ett kassaskåp på huvudet och samtidigt vara trevlig. Men Klarade det väl med en 6,5 av 10. Det är godkänt tycker jag. När man är såhär trött springer humöret runt som e en bergodalbana mest hela tiden. Men, jag skyller på vädret. Det är alltid en bra och godtagbar ursäkt att skylla på vädret.

Imorogn är det fredag och jag är ledig! Har några punkter ag ska klara av
* Träna (vart sisådär med det denna veckan,...därav mitt bad mode?)
* julklappshandling!
* Köra mamma till hennes jobb (hon är nyopererad och kan inte köra)
* Fika, Fika med mina underbara.
* Kolla tatueringen!
* Baka lussekatter/pepparkakor.
* Idolfinal. Jag ber till Sankt petrus att erik vinner!!!
* ut? nej.. Mys?
* godnatt, För nu och imorgon.

Mammas Pojkar.

Kollar på mammas pokar nu. Det är rätt underhållande, men vem fasiken valde ut deltagarna?
Det måste vara för hans mamma?

onsdag 9 december 2009

Förlåt.

Förlåt, Sorry, pardon, Unchyld och allt vad det heter för denna upriktigt sagt värdelösa uppdatering. Men så är det ibland, att man inte direkt har något att säga, Då är det lika bra att låta bli. Även om den sista tiden har vart mer händelserik än på väldigt länge! Helgen var ovärderigt den bästa på länge! Fredagen spenderas hemma framför idol med mamma och ett glas vin. lördag var det som sagt (kanske inte sagt menmne..)modevisning med gina! Så fantastiskt roligt!!! Tack.
Söndagen var det luckan med becka o Sofie. Mötte upp Daniel och ct i stan. Även det riktigt lyckat.
Imorgon är det redan torsdag och snart ny helg. Då kommer finbesöket från oslo igen!! Alltidd lika kul:) sen glöggmys/ bak hos jossan o martin!
Skriver mer imorgon bitti. Nu deckar jag snart med datan i knät. Så måste ställa ner han,..(min data är en han...) Det Kan bli rätt varmt...och riktigt konstiga statusuppdateringar på fejjan annars..
Godnatt.

fredag 4 december 2009

Klockan fem.

Godmorgon! Klockan är fem och min klcocka har ringt, Hääääärligt att gå upp vid denna tiden en lördagsmoron!:D ........
Men bara att bita i det sura äööplet och ta tag i dagen!
Ha en bra lördag alla!:)

:)

Jag är ett nervvrak. Varför är man nervös? rädd för att misslyckas? rädd för att lyckas? Rädd för att skämmas? Rädd för att vara NÅGON? Rädd för att inte vara NÅGON? rädd för att vara du/mig? Så jädra onödigt, Egentligen riktigt meningslöst att vara nervös, du skapar din egen olycka. Vill du lyckas så lyckas du,. det är sant <3 Tro på dig själv. Jag ska börja försöka.

torsdag 3 december 2009

Hahahah




+


Finns det något härligare än att ligga i sängen och titta på the voice på morgonen? haha., dagens rapattack var ju helt klockren! Fick precis mitt kommande partytrick/nyårsraket som en gåva från ovan, du behöver: En stor cola light och en mentos. Du gör: 1. Öppnar colan (utomhus!) 2. Lägger i mentosen (det ska vara mintsmak) 3. Klart! Var bered på ett riktigt sprut som får gudarna att gråta...
(ibland är det okej att vara 12 år....;) )

Idag är jag ledig och det är fredag! Vakna av klockan för att jag skulle vara med på bodypump. Men kände bara ett ,NEJ ja orkar inte idag. Så ligger kvar ännu..tar träningen lite senare. Ikväll blir det mysfredag, ska upp halv sex imorgon. Modevisning fö jobbet! sjukt nervös men kommer bli skoj:) Sen blir de galej hos matilda och hennes nya lya.

Ha en fin fredag.

Mysiga torsdag:)

Idag har vart en sån där mysig dag, du vet när man har en pirrig känsla i kroppen fasst man inte vet alls vart den kommer ifrån. Då det känns sm man kan bära hela världen på sina axlar. Den känslan är den bästa som finns.
Det blev inte sämre av fikan efter jobbet med världens bästa Josefine.

Massa Kärlek till dig min underbara vän <3

Torsdag!

Imorse på RMPén hade jag bara en tanke som ekade i huvudet: Drive it like you stole it
Och fan vad jag cykla! Har aldrig vart så trött i hela mitt liv. (nu ljög jag lite förvisso..men ändock)

Fick en uppenbarelse imorse också, när jag titta på mitt vita lakan och sedan på min hudfärg... Jag hade vunnit Bästa Kamoflage om det fanns en sådan, där man skulle gömma sig i ett hav fyllt av lakan. Utan tvekan. Så vit är jag.

Så nu har jag solat!
:) Nu går jag till jobbet. Hej!