söndag 31 januari 2010

Lite vin innanför västen och du är bäst på f "ä"sten.

Sitter och funderar på vad lite alokhol kan göra för sinnesstämnngen. Man kan vara hur trött och slut som helst men så fort man får lite alkohol i kroppen släpper allt. Fåglarna kvittrar, himlen är blå och ängen grönare än Amazonas. Så brukar det vara iaf, ibland tar det helt andra svängen och man känner totalt tvärtom. Allt är skit och man vill hellre dra täcket över huvudet och bara försvinna. Det är väldigt konstigt, och hemskt vilken jädra makt det har över människan. Inte konstigt att det sker mycket skit i Svenska samhället. Hur många våldtäkter, fall för misshandel, till och med mord hade man kunnat förhindra om inte alkohol/droger fanns? Sjukt många tror jag. Men som sagt, allt i livet handlar om måttlighet. Varken pengar, mat, alkohol, uppmärksamhet, ja va faen som helst blir bra i längden om man får en överkonsumtion av det.

Sitter i soffan och väntar som en blådåre på En annan del av Köping. Hur underbart är inte det då? Kärlek.
En sak till, ni har säkert märkt att man i de flesta butiker samlar in pengar till Haiti atasrofen, vilket jag tycker är riktigt bra. Ett exempel.
Om en kund handlar för 398 kr frågar jag om hon vill runda upp och skänka två kronor till detta. Dom allra flesra svarar SJÄLVKLART ja. MEN, det finns några sjukt igoistiska idioter (ursäkte mig, men det är sant) i detta överbetalda land som svarar nej på detta. VAFAN tänker dom med? Då har jag lust att klippa isönder deras jävla Visa kort och kasta det i ansiktet på dem. Harregud, väx upp och inse att det finns faktiskt en verklighet också.

Men FÖRUTOM det så är jag superglad nu! :) tjing*

Hej hopp- söndagsflopp!

ta mig inte på orden. Det är en bra Söndag. Efter att ha halsat tre liter vatten ( BOKSTAVLIGT TALAT ) och ätit en ganska torr macka känner jag mig äntligen som en rätt respektabel människa igen. Hade en härlig utekväll i ,tror det eller ej i Kungälv igår. Avsdkedsmiddag för Carro and company. Tycker det är sjukt tråkigt att dom åker, för oss här hemma, men jätte kul för dom såklart! Riktigt god mat och dryck i goda vänners lag. Danke. Nu ska jag bättre på mitt ständigt raserande yttre. Kanske var att ta i. Men ja, - dusch nästa och sen jobbisch!
Skriver mer ikväll mina sköna.
ha en gosig söndag.
Tjing*

Förresten, någon mer än jag som fortfarande får rysningar av On call- kings of leon?

torsdag 28 januari 2010

-Hej Göran, du ser kåt ut! -neeäääeäää.... - JOOOO! - ...tack:D

Jag måste säga att jag har mått bättre, men ska väl inte klaga för har definitiv mått sämre också. MEN allting har två sidor, och det var värt det! Absolut. Hade en sjukt trevlig kväll med Jossan & Therese. Vi käka trerättersmiddag hemma hos sistanämnda OCH henns grymma lägenhet! (jag är förövrigt ine alls avundsjuk....eller ironisk) Och silken jädra kock hon är sen då!! Årets kock kan slänga sig i väggen, för det är Therese som är dee! Skitgott, Tack!
Det blev cider och vin. Och mer vin, och lite till. Sen var boxen tom.
Jag och josefine begav oss till Berså för epontan och snabbutgång. Det känns som sagt idag. Men kan inte sägas för lite, det var värt det. Nu ska jag trycka i mig ännu mer onyttigt skräp för at imorgon börja mitt nya sunda liv igen. Det är ju trots allt dagen efter, då sviker karaktären jämt, det ska den!
Tjing:)
Ni kommer förmodligen inte gilla att jag lägger upp denna bilden. Men det som göms i snö, kommer upp i tö.

onsdag 27 januari 2010

Det råder Joel Kinnaman- HYSTERI.

Vad fasen är det med denna mannen som är så speciellt? Han har sjukt ful frisyr, och ser ut som en nazizt. Men självklart så är det ju en roll han spelar, men ändå? De känns lite överdrivet, och jag funderar på om och om igen om han verkligen är så snygg? Lite porrig, jovars. Men så galet som alla sveriges kvinnor mellan 18 och 40 tycker? Alla dumma tjejer (inklusive mig själv) verkar ju falla för den hårda typen. Varför är det så? Ursäkta mitt ordval med dumma, men bara att inse, när det kommer ill den saken så är vi dumma. Sad but true. Nu tillbaka till joel. Jag har som sagt funderat på om han är så jäkla snygg. Och har lite besvike kommit fram till svaret:
Ja det är han. Nåt så in i norden!



Fulsnygg?

tisdag 26 januari 2010

Min kropp vill inte sammarbeta.

åå, blir galen snart. Förlåt min dålig uppdatering. Men mitt illamående har tagit högre höjder. Om det var illa innan så är det fruktansvärt illa efter sett denna videon på the vioice imorse.
Va fan är det?
Jag dör.

Nu hittar jag den inte bara för det, men någon som såg?? Usch.

lördag 23 januari 2010

Lördag:)

God bless you lördaaaaag!
Min dag kunde inte börja bättre. Carro hade tagit en spontantripp till svea. Så hon kom och besökte mig bakfull och föjävlig imorse. Men självklart jävligt snygg ändå.
Haft en urmysig dag med henne, angelica var också med:)
Hinner inte riktigt skriva så mkt mer, ska ÄNTLIGEN äta lite. Men ha en fortsatt trevlig kväll godingar!
puss

torsdag 21 januari 2010

Milf?

Hej godingar. Hoppas ni mår väl. Jag mår ypperligt. Förutom att jag blev kallad Milf på väg hem från jobbet....? Det var väl att ta i liiiite va? :S
MEN imorgon är det fredag och jag är ledig heeela helgen!:) Plus att jag fått väldigt trevliga nyheter idag. Jaja. återkommer med vad det handlar om. Nu ska jag och john blund räkna får ihop.
Lovar att skriva mer imorgon. Nattinatti.

onsdag 20 januari 2010

Snow Patrol.

Det är fantastisk musik för hjärta och själ. Speciellt när man känner sig som jag gör i skrivande stund., som en klubbad säl som inte fått firre på år och dar, jag är helt totalt slut på energi. Fysatan i gatan, jag fick vad jag tålde. Jag tog i idag på the workout så att de små ynkla muskler jag har nästan höll på att hoppa ut ur skinnet. Men kul va det, och värt det! Känns skönt att all svett och ansträngning äntligen har givit lite resultat. Gör ju inte saken sämre att de är så förbannat kul! jaja, nog om det.

Annars då? Jovars, tackar som frågar. Jobbet och livet rullar på så ska inte klaga. Kunde (har vart sämre).
En sak bara, När jag kikar runt bland bloggar så slår det mig en sak, varför skriver alla vad dom äter/har ätit på dagen? Vem bryr sig egentligen? Eller, det är kanske jag som är dum. Det kanske är jätte intressant..
Dagen idag har förövrigt vart fantastisco! Förutom att jag funderar på om jag lider av sömnsjukan, sover som en stock på morgonen och vaknar definitivt inte om inte klockan ringer som en galning på flykt. Och det är inte likt mig! Men antar att jag behöver det.
Nu är det ca ett år kvar tills vi drar till karibien!! Men va är det, äsch bara ett stenkasst bort. Men fasen vad jag längtar!!

Nu ska jag lägga mig ner och forsätta lyssna på underbar musik av ett underbart band! Kärlek till er.

http://www.youtube.com/watch?v=GemKqzILV4w

söndag 17 januari 2010

MÅSTE behärska mig,


Men det är svårt, Sjukt svårt.

Trötthet stavas M a l i n

Jag är nåt så in i benet trött idag., Och vad i allsindar då för? Vakna klockan tolv. I och för sig kom jag inte hem och fick krypa ner i min ödsliga säng förens klockan var fem i morse. Men inget ont som inte har något gott med sig, (och tvärtom..) Så hade jag en riktigt rolig kväll! Men pizzabak och vin. Vi lekte italiensk restaurang hos jossan, och måste säga att vårat hak skulle fasen vart 5-stjärningt! Helt underbart goda blev pizorna:) Mätta och goa och rätt bra i kanelen studsa vi vidaare ut i natten. Först till Henriksberg och kolla på CONTRA., Grymt bra. sen kände vi att de sög i i våra stackars arma kroppar och vi behövde dans! Vi gick till Tranqilo och jag o Elin dansa salsa som om vi aldrig hade gjort något annat i hela våra liv. Eller, elin dansa salsa. Jag försökte mig mer på någon efterapande hopp-dit-och-dit dans. Men ingen klaga så det gjorde inte jag heller!
Tack för en sjukt kul kväll brudar!
Nu ska jag strax bege mig ner till Matilda och titta på dom andra när dom förfestear. Dom ska till spritluckan ikväll. MEN HA! Inte jag, ska jobba imorgon. Och tycker inte det är jätte kul att gå runt och lukta som en hembränningsapparat i käften hela dagen. :) Nä,Nu ska jag plaska i badet och sen bege mig! Ha en underbar söndag alla fina*

lördag 16 januari 2010

I like mornings and mornings likes me.


Ooo vad jag älskar att vakna pigg på morgonen! Innan klockan ringer, detta gjorde jag idag. Och anledningen till det är nog att jag somna halv tolv igår. På en fredagkväll:) Men åter till morgonen, finns det något härligare än att vakna, Sätta på sig morgontofflor+ morgonrock och traska upp, när det fortfarande är någorlunda mörkt ute och man känner sig så där mysigt morgontrött. DÅ gör man en sjukt god frulle. Det gjorde jag, med fralla och juice! Nu är jag startklar för lördagen! Då det vankas jobb och sen pizzabak och utgång hos josefiiineliifin. Känner i lilltån att det kommer bli en bra dag! Tjing*

fredag 15 januari 2010

Ska vi ligga?

faaaan. Kom inte upp ur min djupa dvala imorse, skulle upp till sportlife och träna bodypump...men sängen lockade mer tydligen. Aja, ny dag nya tag!
Låg och fundera på det här med fyllesms. (jag har iof Aldrig ställt frågan i rubriken, ett exempel bara..) Harregud, hon/han/det som gjorde människan kapapel till det efter ett par glas vin borde sitta inlåst. Finns det något jobbigare OCH Underbarare?
- Hej mitt namn är Malin och jag är fylle-sms-tokig.
Har fått mig ett och annat gott skratt på söndagsmorgonen både när jag läst i inkorg och skickat.
Rätt uinderhållande!
Jaja det var bara en tanke jag hade. Nu ska jag försöka bättra på det yttre en aning innan jobbet. Och du, det är fredag!

Ha en fin dag mina solstrålar!

torsdag 14 januari 2010

Gotenkvällen

Hej alla sorgsna och ensamma själar.
Lät jag bitter? njea,lite kanske. Men inte min mening. Jag är dock inte särskilt bitter. Bara lite kvällsfundersam. Man blir det ibland. Då det känns som v75 har flyttat in och bor granne med hjärnan typ, känns som 10 travhästar springer ikapp där inne.
Idag har vart en fin dag. En riktigt kul jobbdag. Börjar tycka det allt oftare! Och det finns väl inget negativt i det antar jag:)När jag kom hem hade jag lite mor och dotter mys. Men ett (och bara ett) Glas rötjut och en tunnbrödsmacka. O fyfan jag kan döda för det himelska tunnbrödet! Hur fasen kan ett bröd (!) vara så gott?
Not a clue.
Just nu ska jag starx gå och krypa till kojs., ligger och lyssnar på musik och känner att jag snart hamnar i dvala. Så nu slänger jag in handduken för idag och tackar för mig. Hej! Ta hand om er.

onsdag 13 januari 2010

Vad hade du gjort om idag var din sista dag? Om morgondagen var för långt och för sen att tänka på? Om dina sista minuter på jorden var här och nu? Hade du tagit den där resan som du gått och ojjat dig över hur länge som helst? Och det för at du inte vet hur ekonomin står sig när du kommit tillbalka. Eller hade du satsat helhjärtat på han /henne du håller kär? Jag hade det.
Fick mig en riktig tankeställare på väg hem från min pappa i kareeby idag. Alla som varit där vet att det är en bit ut på landet, mycket skog och småvägar. Jag var trött och lite småstressad hem, 100 m efter hans utfart sänker jag blicken inte mer än 2 sek. När jag tittar upp står ett rådjur med sina stora vackra ögon och stirrar på mig, 4 m farmför bilen. Jag har nog aldrig tvärnitat så hårt i hela mitt liv. Var mm från att köra in i ert träd och även antagligen släcka denna livrädda lilla stackares liv. Mitt hjärta dunka i 150.
För fan, du har bara ett liv. En chans. Och det är det bästa du har! Ta hand om det och vårda det ömt. Ska fan aldrig mer bråka över småskit. Känner mig något sentimental för tillfället. Är glad över att de sista orden jag hörde från pappa var, Jag älskar dig <3

Godonsdag alla!

Godmorgon!
Klockan är innan lunch och jag vaknade nyss. Det får man när man är ledig. Har nyss tryckt i mig en riktigt gosig tunnbrödsmacka. Mormors hembakta tunnbröd slår fasen alla hotellfrukostar i världen, UTAN att överdriva. Dagen ska fördrivas med träning, fika, och en välbehövlig påhälsning hos min käre far. Känns hemskt att man "glömmer", och sätter dom man älskar mest åt sidan när man inte har orken eller haft en stressig tid. Har ine träffat pappa sen innan jul!?! Det är sjukt. Min hjälte.
Ska köpa med mig två semlor som vi kan frossa på när vi har kvalitetstid. På tal om kvaluetstid, nu kom jag och tänka på ett avsnitt i Hollywoodfruar., då en av dem skulle ha lite kvalitetstid med sina söner. Dom gick till skjutbanan och övade sin pricksäkerhet, hon tyckte det var bra att kunna försvara sig. Kul kvalitetstid. Öva på självförsvar mot mördare när ni har en stund över med era föräldrar... (?!?!)

Igårkväll var jag hemma hos sofe och kolla paradise, HARREGUD vad det är patetiskt. Men harregud vad det är kul och underhållande! Stackars Dalin. Det är hemskt med människor som inte förstår sin egen person eller sitt eget värde och tror att det enda dom duger till är att vara som en skyltdocka och visas upp i olika sexrelaterade sammanhang. Jag tror att under all den (i mitt tycke) Ganska fula plastkropp finns en gullig och snäll tjej. Som inte har mkt ont gjort i denna värld.
Rami är en äcklig mask som borde fly landet.
Jackie ska vinna! Gillar Erika,stefan och cimon också.
Nu ska jag bygga på mina enorma muskler (som ni ser) ännu mer. (ni anade ironin va?......)

HA en underbar onsdag vänner!

tisdag 12 januari 2010

Suger i shoppingtarmen.

Jag dör. Måste ha.







Blir väl antagligen så att jag är tvungen att köpa dessa undebara ting ovan. Tröjan är ju to die for. Allt anna med för den delen!

:)

Klockan är halv tio på en tisdagsmorgon, jenny ringde för en stund sen och ville berätta om sin träningsinsats imorse. Måse erkenna att jagfick en smärre schoock. Då det inte hör till vanligheterna att hon går upp klockan åtta på morgonen och drar på sig trikåerna för att gå till sportlife. Men blev sjukt imponerad! God work.

Själv sitter man i soffan med kellogs i hela knät och med en mjölkmustach som får hitlers fula musche att framstå som ingenting.., och halvlipar till pearlharbour. Fan vad blödig man är, känner mig inte alls som den stålkvinna eller "pojk"flicka jag skulle vilja vara i dessa tillfälle. Men slutscenen är helt fantastisk, där även Josh är något av de vackraste som vandrat på denna jord. Hur kan bli knäscvag av en hollywoodstjärna? Jag lyckas nog rätt bra på den punkten, 10 av 10 där.

RIngde min kära carro igår! Saknar henne så jag spricker. Hon ar haft det toppen i barbados. (som att jag egentligen trodde något annat?....) Men nu är det på tiden att hon lämnar oslo och kommer tillbaka till oss i svea!


KOM HEM! <3

måndag 11 januari 2010




NU Drar jag till sportlife och tränar! Det blir bodypump OCH bodyattack! Jo man tackar, jo man tackar.

Ha deee.

Hej kära.

Vilken underbar dag!!! Finns det något finare än när solen strålar på snön? knappast!
Helgen har vart kanon med jobb, vänner, fest, lite shopping, film, skratt, snö,mat m.m.
Bjuder på lite bilder jag snott från rebecka, mitt kameraköp gick i stöpet då jag var tvungen att jobba ist! Men inom sinom tid så.




Nu ska jag ut i kylan! Tjing*

lördag 9 januari 2010

Det lilla gör så mycket.

Mamma <3
Ibland kan det "lilla" göra och betyda så mycket. Som idag när jag kom hem från jobbet. Måste börja med att säga att min mamma är värd alla miljoner i världen, och då räcker inte det. Men iaf, när jag kom hem från jobbet idag stod ett varm bad färdigt och väntade, värmeljus och ett glass rött på kanten. Och mat hade hon gjort också! Vilken pärla min kära mamma är. Hon är toppen. Finns det något mer man kan begära när man är trött och sliten? Nej tror knappast det. Nu är det värt att bo hemma. :)
Nu väntar jag på carro så ska vi upp till sofie sen och ha en riktgt trevlig kväll! Hoppas ni också får det!

fredag 8 januari 2010

godmorning heroes.

Försökte vidga mina vyer lite och vara smått frispråkig (inte grov i truteen utan speak another languages...) yes.
Nu är klockan 07.00 och det är lördag. Ska strax slänga i mig en svettig macka, hoppa in i duschen och sen ut i detta oändliga vinterlandskap för att sedan bege mig till jobbet. Det känns skönt. Sen blir det fika med ct:)

Ikväll ska sofie ha inflyttnings-spel-förfest. Ska bli skoj, dock satsar jag på en riktigt lugn kväll. Men, varje gång jag satsar ( iaf i epel..) brukar det skita sig och jag förlorar. Får se om jag har bättre lycka med detta. Har väl samma tur där antagligen.
Nepp, nu ska jag inte sitta här längre! Ha en underbar lördag mina vänner. Kom in och tjingsa på gina tricot om ni mot förmodan skulle ha tråkigt!
kram

torsdag 7 januari 2010

Ett ljus i mörkret + kameraköp.

Det är dessa två ämnen som cirkulerar i min stackaars arma lilla hjärna ikväll.
1. Glömde släcka värmeljuset i badrummet. Föröskte mig på lite mys/lyxkänsla när jag skulle bada. Så det problemet ska jag åtgärda så fort som möjligt.
2. Kameraköp- Är ínte svårare än vad de låter. På lördag ska jag köpa kamera! Har en gammal, men den är rätt kass så känns som det är vettiagare att köpa en som duger till nåt. Så då kanske de bjuds på bilder också! Vad tycks om det?

Igår va jag och hälsa på soffan i hennes nya lya! Så himla fin! Det fick mig att inse vad jag är trött på att bo hemma nu. Nu ska här sökas booostad som aldrig förr! Nej jag ska väl knyta mig nu., med tanke på att jag ska upp klockan sex imorogn bitti och klockan är tolv nu...Rutin? Äsch va e de? Först kanske jag ska flytta min feta ända och gå o släcka ljuset på toaletten...Hade känts segt om hela komareken brunnit upp imorogn...Eller kanske inte? ;P

Slut på döpratet. Ni är underbara*
Godnatt.

Jag rymde.

Fan, Ställde klockan för att gå på Rpm nu på morgonen innan jobbet. Men det verkar som John Blund kom och hämta mig igen..utan vare sig min vetskap eller tillåtelse. Rätt dålig stil. Menmen,´..Nu är jag iaf vaken! Hinner dock inte träna, men vafan.. imorgon är en ny dag! HA en bra torsdag alla så ses vi ikväll. Kram

onsdag 6 januari 2010

Värme tack, 15 min en kvart?

Snö i all ära, jätte fint, jätte mysigt. Men nu vill jag ha sol, värme, Snygga människor, glada & Pigga människor! En kall öl på stranden...å allt de där..åå jag dör av längtan.
Nu går jag till sportlife. Där blir jag iaf varm. Hej*

tisdag 5 januari 2010

I´m bad.


Underbara Människa!

Idag känner jag mig som Michael jacksson! (och då menar jag inte utseendemässigt..) vilket vi kan tacka gudarna för. Så har jag iof känt mig också, Men då har det vart helt obegripligt stor mängd alkohol inblandat...och inget man önskar sin värsta fiende. Och det om något är Riktigt bad. Men som sagt skönhet kommer inifrån! Och idag känner jag mig som Michael Jacksson, som en stjärna. Det är inte jag själv som gör att jag känenr mig sådan. Utan lyckoruset från alla nära och kära. Ni är det största stjärnorna.
Det var en kär vän till mig som sa det en gång på fyllan till en engelman vid namn, Math. - You know, I´m a rockstar... Han tittade lite fundersamt på henne, men jag tror ändå att han trodde på hennes ord. Det är när övertygelsen blir som hetsigast då det är svårast att se skillnad på sanning och "lite-överdriven-sanning"
Då måste hon känt sig som en riktig stjärna. Det är hon också, men rocksjärna?
Rebecka?
Förlåt.
<3
Nä nu ska jag fortsätta hinka i mig kaffe. Lägga mig i badet och läsa en tidning! Jag sviker partypatrullen idag, men förlåt. Jag orkar inte., är less.
<3

måndag 4 januari 2010

Monday, sköna Monday..

Jag funderar på varför alla människor har en längtan och saknad efter det oåtkomliga. Det man inte kan få? Det kan vara en bil, ett hus, ett par skor, eller en tjej/kïlle. Eller attt man vill se ut på något annat sätt, Är du mörkhårig, då vill du såklart va blond. Har du kort hår, då vill du ha långt. Osv.. Ja det kan va fan som helst egetligen, Bara man inte kan få det. Då blir det helt plötsligt den högsta prioriteten. Jag ska inte säga ett jota, för jag är såklart likadan själv. Det man kan undra är ju om de verkligen är värt det? jag tror faktiskt inte det. Att jaga något/någon man aldrig ändå kommer att få är slöseri med tid och känns rätt meningslöst. Man ska väl försöka vara glad för det man har och sluta fundera så mkt. Allt löser sig.

Idag har vart en bra dag! En ledig dag, som jag har fyllt med träning,fika, matlagning och film! Nu ska jag sova. Imorgn blir det jobb 08-18.
Godnatt hjältar.

Klantarsel.

Hej, det är jag!
Bröt av modemet i förrgår,..Därav denna bloggtorka. Fråga mig inte hur jag lyckas. Men min kropp har befunnit sig i någon konstig situation den senaste tiden, den har inte velat göra som hjärnan vill, och även inte som den själv vill. Ne nu fasen får det va slut på alkohol och allt vad den för med sig! Jag ska bli en renlevnadsmänniska...om det så är det sista jag gör. Senast på rpmén var det inte kul... Nej, Jag bokstavligt talat dog. Det är inte ok. Äsch, nu ska ska jag slänga i mig lite kycklingsallad och dra till sportlife!
Hejdå mina hjältar.

fredag 1 januari 2010

Nyår.

Undra hu många av oss det är som igår kväll lovade varandra, och inte minst sig själv att börja ett nytt liv idag. Bli en bättre sundare människa. Som lovar att vara en bättre vän, duktigare i skola,arbetsliv och njuta mer. Inte dricka och sluta äta godis. Jag undar hur många som kommer gå till sportlife på måndag för att köpa träningskort, för att verkligen få drömkroppen till sommaen 2010. Det kommer antagligen bli överbelastat i systemet.
Undra hur många som lovar, och hoppas, tror på felfri kärlek detta året.
det är nog en del.

Men ändå, så lovar jag att iaf hälften av er som sa detta igår, sitter bakfulla och förjävliga och trycker i e kebab. Med sminket utsmetat över hela ansiktet och fett hår. Det gör iaf jag idag. Och det ä så det ska vara. Löften på nyårsafton får man ta med en nypa salt. Som allt annat i livet. OCH, egentligen är det kanske inga löften, utan mer förhoppningar om en människa som sig själv fasst i ett bättre format. Man dras med i stämningen och lovar sånt som både du och alla anda vet att du inte kommer kunna hålla. Men som sagt. Det är fint att drömma. Så fortsätt med era nyårslöften, för kanske går det någon gång att hållla dessa ynkla ord om förbätting.

Men kul som fan va det! Kärlek till alla som va där och förgyllde min kväll, det var fantastiskt, ni är fantastiska!

Lite tråkigt bakis-nyårs-fördriv

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag har gjort så otroligt många gejer som jag aldrig gjort förut detta året!
2. Vad har du för nyårslöften?
Egentligen inget. Det funkar aldrig, Men det vanliga, Träna, och sluta äta godis. (som varje söndag eftermiddag iaf..)
3. Blev någon i din bekantskapskrets föräldrar i år?
Jaaa ganska många! 2009 - babybooom
4.Har någon nära dig dött?
Nej ingen nära, det är jag otroligt glad för.
5. Vilka länder besökte du?
Blev dåligt med utlandsresor detta året...
6. Är de något du saknat i 2009 som du vill ha i 2010?
REEEESA!
7. Vilka datum från 2009 kommer du alltid att minnas?
Det är så många fina datum att jag inte kommer på något speciellt nu..
8. Vad var din största framgång i 2009?
Att jag lärt känna mig själv, och att jag insett vilka jag verkligen älskar. Det är min famgång.
9. Största misstaget?
Att jag inte vågade mer.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inget allvarligt.
11. Bästa köpet?
ooo det är många!
12. Vad spenderar du mest pengar på?
Kläder, mobil, småskit.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Saker gör mig glad varje dag, mest mina näRa och kära <3
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Knocked up - kings of leon. (egentligen hela deras senaste album..)almost love- a fine fenzy och melissa horn-New york
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har varit både väldigt ledsen vissa gånger, men även RIKTIGT glad. HAr varit Ett lyckligt år,
17. Hur tillbringade du julen?
Med mina nära och käa på mammas sida av släkten.
18. Vad önskar du att du hade gjort mindre?
Oroat mig så mycket över allt.
19. Blev du kär i år?
Ja.
20. Favorit program på tv?
Har inget, tycker det mesta är rätt dåligt. Är ingen tv-människa.
21. Bästa boken du läst i år?
Män som hatar kvinnor
22. Något du önskade dig och fick i julklapp?
Önskade Mig ingenting, så blev välddigt glad för alllt!
23. Något du önskade dig men inte fick?
nej
24. Vad gjorde du på din födelsedag?
Oj, Hade en riktigt lyckad födelsedagsfest hemma hos min käre far!
26. Hur skulle du kunna beskriva din stil i 2009?
Oj, jag vet inte. Fösvinner lite när man jobbar som man gör. Men det ska de ändras på.
27. Vad fick dig att må bra?
Att jag har vänner,familj som älskar mig. Och att jag är fisk och kry. (klyschigt men sant..)
28. Vem saknade du?
oj, det är många. I oslo saknade jag Pappa,mamma, mattias. Och såklart mina fem närmsta vänner. Nu saknar jag Åsa och Carro väldigt mycket.
29. De bästa nya människorna du träffade?
oj, det är många!! <3