onsdag 10 februari 2010

Godkväll.

Hej godingar.
Har ni haft en bra dag? Min har vart bra, tackar som frågar. Slutade fem för en gångs skull, hade kunnat mörda kungen för att ha ett 8-5 jobb. Eller nej...
Tycker iof att det är ganska skönt att variera tiderna. Men ibland rubbas dygnsrytmen lite väl. But thats life. På tal om det, nu lät jag precis som en såndäringa tråkig svenssonsvensson. Som vill ha 8-5 jobb, hus, villa och hela kittet.
Fy., sådan vill jag inte va. Inte nu. Svenskarna är förjävla tråkiga, stirrar sig blint på rutiner och allt som inte är okej, Eller olämpligt. Vem har bestämt vad som är okej och lämpligt då? Man ska jobba och sköta sig måndag till fredag. Helgen är okej att skaka lite rumpa och dyka lite (för många ggr) långt ner i glaset. Men varför ska man inte kunna gå ut en tisdag? Nej det är olämpligt...varför? eller varför sulle man inte kunna äta hummer en måndagkväll? Fira jul i juni och midsommar i december? Flytta till bali imorgon, fasst du skulle fira mormors 80 års dag? (hon kommer antagligen ändå inte komma ihåg att du vart där...) Satsa på jobbet du gått och sukttat efter men inte vågat söka, Just för att DU TROR du inte räcker till? Dansa naken i slottskogen till tonerna av ABBA?
Det är våra egna begränsningar och vår egen oförmåga att tro på oss själva som stoppar oss.
Det var dagens moralpredikan.
Godnatt gottfolk. Hoppas ni haft en kanon Onsdag, och inte följt allt för många normer av vad som är rätt och fel, för just en onsdag, (det är ju faktist lillördag och förövrigt bara ett namn på en av alla underbara dagar i ditt liv)!
Tjingtjongplingplong!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar